Шофьор на автобус, обслужващ линията Варна – Девня, е дисциплинарно

...
Шофьор на автобус, обслужващ линията Варна – Девня, е дисциплинарно
Коментари Харесай

Уволниха шофьор на автобус за грубо отношение към пътник

Шофьор на рейс, обслужващ линията Варна – Девня, е дисциплинарно уволнен за неуважително отношение към пасажер. Това оповестиха от компанията транспортьор, откакто нощес в обществените мрежи бе публикуван видеоклип, показващ неприемливо държание от страна на водача.

Случаят е от нощес към 21.30 часа, по време на последния курс на автобусаот Варна към Девня. От клипа се схваща, че лидерът на автобуса отхвърля да спре на спирка в квартал " Река Девня ". След това влиза в спречкване със наранена пътничка, разгласила клипа.

„ След обзор на видеозаписа е открито нарушаване на лицето с букви С.Д., чиновник на компания “Боксер ” ЕООД, заради което лицето е дисциплинарно уволнено ”, оповестиха тази заран от компанията. От там сервират извиненията си на пътничката и „ към всички, други, които не са имали нейната храброст ”.

Отношение по тематиката взе и кметът на Девня Свилен Шитов, който разгласява мнението си в обществените мрежи.

„ Такива практики, напомнящи за недалечното минало, са неприемливи. Не предстои на коментар фактът, че всички направления и графици по контракт би трябвало да се съблюдават прецизно. Служителите са длъжни да се държат уместно с пътуващите жители и да извършват курсовете, без значение от броя на пасажерите. Неслучайно при подписването на сегашния контракт с новия транспортьор сме заложили още параметри и условия, по тази причина няма да толерираме даването на некачествена услуга във връзка с общинския и междуселищния превоз ”, отбелязва Шитов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР