Шофьор на Amazon, който доставяше, остана с нужда от 110

...
Шофьор на Amazon, който доставяше, остана с нужда от 110
Коментари Харесай

Шофьор на Amazon се нуждаеше от 110 шева, след като беше нападнат, докато оставяше колета

Шофьор на Amazon, който доставяше, остана с потребност от 110 шева, откакто беше брутално атакуван, до момента в който оставяше пратки.

Уилям Ерера, 23, беше намушкан в лицето, до момента в който извършваше ежедневните си обиколки в Бронкс, Ню Йорк, от облечен в балаклава мъж с нож, който полицията сега преследва. Младият татко остана с шест инча (15 см) рана, която се простираше от устната му до ушната мида, след случая доскоро повече от две седмици. И макар че имаше шанса да оцелее след ужасяващото тестване, той за жалост ще бъде белязан за цялостен живот.

Слисаният Уилям, който в този момент се възвръща, сподели пред WNBC: „ Всеки ден би трябвало да се виждам в огледалото и да виждам това на лицето си, в никакъв случай не съм имал нито един тегел през целия си живот и първия път, когато получих тегел, получих 110 шева? "

Уилям сподели, че прави доставките си на Валентин Авеню, в жилищния регион Бедфорд Парк в квартала, към 15:00 часа на 24 януари, когато той беше доближен от обвинения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР