Шофьор на 22 години от село Гаврил Геново в община

...
Шофьор на 22 години от село Гаврил Геново в община
Коментари Харесай

Шофьор, управлявал след употреба на наркотици, е засечен в Монтана

Шофьор на 22 години от село Гаврил Геново в община Георги Дамяново е засечен в Монтана да ръководи автомобил след приложимост на опиати, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Дрогираният водач е спрян към 14:25 часа през вчерашния ден, на бул. „ Арнолди “, в квартал „ Младост 1 “ в Монтана, а инспекция с техническо средство открила, че е седнал зад кормилото след приложимост на бензодиазепини.

Нарушителят е отведен в болничното заведение за взимане на кръвна проба, след което е арестуван за денонощие. Колата " Фолксфаген голф “ е конфискувана. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 от Наказателния кодекс.

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха, че от началото на тази година от пияни и дрогирани водачи са конфискувани 10 автомобила, а други 10 водачи, създали същото нарушаване, само че не с персонален автомобил, ще би трябвало да платят цената им. През предходната година в района са конфискувани 24 автомобила, а 15 водачи ще би трябвало да платят цената на колите, които са карали в нарушаване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР