Шофьор излетя с “Голф” от пътя Дупница-с. Бистрица при парк

...
Шофьор излетя с “Голф” от пътя Дупница-с. Бистрица при парк
Коментари Харесай

Шофьор на Голф не си смени летните гуми и отнесе няколко улични стълба

Шофьор излетя с “Голф” от пътя Дупница-с. Бистрица при парк “Рила” и счупи няколко железни стълба за улично осветяване, оповестява struma.bg Вчера Васил Б., на 33 година, от Дупница, пътувал с лекия си автомобил от парка към града, поради дъжда и мокрия асфалт колата поднесла, той изгубил ръководство и изхвърчал от пътя, като съборил няколко железни електрически стълба, минал през пешеходната алея и се забил в дървената ограда край пътеката.
Автомобилът е сплескан съществено, изключително в предната част. За благополучие водачът се отървал единствено с няколко драскотини и нерешителност. Голфът е бил с летни гуми, а скоростта, с която се движел, не е била съобразена с пътната конюнктура, оповестиха униформени.
Свидетели на случая коментриха, че ударът на автомобила в стълбовете е бил нечовечен, завъртял се е на пътя като пумпал и добре че в този миг не е имало друга кола, която да се движи в противоположна посока.
Само преди към два месеца при подобен случай, юноша почина, откакто се движеше с висока скорост на същото място и се блъсна в такси. В този сектор на пътя Дупница-Бистрица постоянно стават пътни произшествия, защото е прав и водачите карат с по-висока скорост от обозначената.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР