Шофьор е укрил в бельото си три плика със златни

...
Шофьор е укрил в бельото си три плика със златни
Коментари Харесай

Иззеха контрабандно злато за над 165 000 лева на „Капитан Андреево“

Шофьор е укрил в бельото си три плика със златни украшения

Пореден опит за незаконно преместване на златни украшения предотвратиха митническите чиновници на "Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция "Митници ".

На 2 август, на пункта идва автомобил на път от Турция за България. Шофьорът и петимата пасажери - български жители декларират, че не придвижват артикули за обявление.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, при която във фабрична празнина предна пасажерската седалка са открити 24 полиетиленови плика, съдържащи произведения от жълт метал. При осъществен персонален обзор на лидера в бельото му са открити 3 транспарантни плика също с произведения от жълт метал.



Агенция "Митници "

Според направената от вещото лице експертиза откритите украшения са с общо тегло 1838.20 грама на стойност 165 438 лева По случая се води следствие под надзора на Окръжната прокуратура в Хасково.

Спрямо лидера е взета мярка за неотклонение "парична гаранция ", както и възбрана да напуща страната.

Само преди няколко дни бяха открити близо 3 кг златни и сребърни украшения, скрити в особено построен тайник на рейс. От началото на годината досега митническите чиновници на "Капитан Андреево " са задържали близо 83 кг произведения от благородни метали.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР