Шофьор е преследвал жена до дома й в Пловдив след

...
Шофьор е преследвал жена до дома й в Пловдив след
Коментари Харесай

Шофьор преследва жена до дома й в Пловдив. Той отрича: Тя ме псуваше

Шофьор е преследвал жена до дома й в Пловдив след засечка на пътя. Това твърди Мартина М. Жената показа детайлности за случилото се в обществената мрежа Фейсбук.

Тя означи, че обстановката се е развила на 18-и март, около 18:00 часа.

" С въпросния мъж от тази кола имахме засечка на пътя преди светофара нахлуване в " Кичука ". Мъжът отбива цялата лента, заставайки пред колата ми и слиза да ми изяснява някакви неща ", разказва Мартина.

По думите й водачът е набивал спирачки преди светофара и не я е пускал да премине. Жената твърди още, че водачът се е смеел безочливо, до момента в който блокира лентата за придвижване.

" Започнах да му изсвирвам и да му пущам къси-дълги, след което той потегли след мен и ме преследваше до дома ми. Правя обявата с апел към всички - да бъдат по-спокойни и толерантни по пътя. Не знам от къде им идва на всички тази експанзия... въпросният мъж беше несъмнено 100 кила, какво щеше да направи, в случай че и аз слезна от колата? Ще ме набие ли? Попадам в всякакви обстановки на пътя всеки ден, пущам и коли от време на време, които не са с преимущество и какво ли още не, тъй като няма по какъв начин, на всеки се случва да му се наложи да му дадат път някъде ", прибавя Мартина.

Версията на водача

Оказва се, че водачът, за който Мартина твърди, че я е преследвал до дома й, е Златин Георгиев. Неговата версия за случилото се в Пловдив е радикално друга.

" Дамата да си напомни ЗДВП в часта с маркировката. Отделно дамата да понижи и диалозите по телефона ", написа мъжът в коемнтарите под поста.

Шофьорът твърди, че дамата го е псувала и му е посочила междинен пръст. Златин прибавя още, че живее в същия квартал и не е преследвал дамата.

" Госпожата жертва изпуска момента, че слезнах, с цел да попитам какъв й е казусът, че ме псува и освирква. И изпуска момента, че бях с пуснат мигач, с цел да се престроя в междинна лента. Изпуска обстоятелството, че псувайки и викайки по мен, показваше междинни пръсти. Госпожата не в единствения човек, който живее в квартала и това, че съм карал зад нея не значи, че я преследвам, особенно като се има поради какъв брой затворени улици има в квартала. Да се представяш на жертва и да си такава са 2 разнообразни понятия. Пак ви споделям, Мартина, припомнете си маркировката и къде можете и не можете да карате ", написа още Златин.

От Съюза на българските автомобилисти поучават, в случай че попаднете на нападателен водач, приоритет е сигурността и сигурността на Вас и пасажерите Ви. Запазете хладнокръвие и успокоение. Бъдете учтиви и общителни даже когато другият лидер не е. Избягвайте всеки мотив за спор. Използвайте звуковата сигнализация спестовно - даже учтиво натискане на клаксона може да бъде пояснен неправилно. Помнете, че в тази обстановка няма нищо персонално, само че не подценявайте опциите на другия лидер да аргументи безпорядък и ПТП. Не изразявайте експанзия посредством тялото, думите и жестовете си, с цел да не провокирате гневна реакция. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР