Шофьор е изхвърлил пакетчета с наркотици през прозореца и опита

...
Шофьор е изхвърлил пакетчета с наркотици през прозореца и опита
Коментари Харесай

Шофьор изхвърли дрога през прозореца

Шофьор е изхвърлил пакетчета с опиати през прозореца и опита да избяга от полицейска инспекция.

Това се е случило по време на профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции в Банско.

На ул. „ Шинова ела “ в курортния град, служители на реда подали сигнал за прекъсване и осъществяване на инспекция към лек автомобил „ Форд Ескорт “ с 37-годишен лидер от гр. Разлог.

Шофьорът не се подчинил и траял придвижването си, като през прозореца му са изхвърлени три полиетиленови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. Автомобилът е открит в региона на хотелски комплекс в гр. Банско зарязан, а изхвърлените пликчета са предоставени за осъществяване на експертиза. От полицейските чиновници са подхванати следващи оперативно издирвателни дейности, в хода на които е тествано жилище в гр. Банско, където са открити 37-годишният лидер на лекия автомобил „ Форд Ескорт “, 42-годишна жена от гр. София и 34-годишен мъж от гр. Разлог, както и два полиетиленови плика, съдържащи общо към 1 грам кокаин и порцеланова паница със следи от бяло прахообразно вещество по нея, реагиращо позитивно на кокаин.

Органите на реда ревизирали и друго жилище в гр. Банско, населявано от 32-годишен мъж, в което са открити 1,59 грама канабис и електронна везна. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Лицата са арестувани със заповед за задържане до 24 часа, като на 37-годишния мъж е постановено задържане за период до 72 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР