Шофьор е блъснал колата на жена в Пловдив. За случката,

...
Шофьор е блъснал колата на жена в Пловдив. За случката,
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Пиян мъж ми удари колата, избяга с мръсна газ

Шофьор е блъснал колата на жена в Пловдив. За случката, станала преди към седмица, показа пострадалата. Емилия, която работи в нощно заведение твърди, че мъжът преди този момент е бил клиент на дискотеката. Той е консумирал алкохол, описа тя пред GlasNews.bg.

Действието се разиграва пред бензиностанция до хотел „ Санкт Петербург “.

„ Работя в клуб на дрешника, мъжът от фотографията същата вечер беше клиент на заведението, даже си остави якето при мен. На сутринта порядъчно пийнал е правил проблеми и беше изпъден от защитата. Малко след него аз завърших работа и излизам на ОМВ бензиностанция, където ми е колата. Виждам, че предна лява врата ми е сгъната и той се подава от неговата кола, и ми се смее, “ описа Емилия.

В опит да беседва с него и да снима номера на колата му, той изтръгва телефонът ѝ. Захвърля го на тревата и потегля.

„ Имахме препирня, желаех да фотографирам номера му, само че той не разреши, споделих че желая да извикаме полиция. В този миг ми изтръгна телефона от ръката и го ускори надалеч в мократа трева. Тогава видях, че се измъкна с мръсна газ. Страшното беше, че е доста пийнал и може да стане по огромна пакост. Полиция по този начин и не пристигна, чаках един чаа. Отидох в трето районно и пуснах тъжба, “ изясни още дамата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР