Шофьор демонстрира дрифт уменията си... или по-скоро се пробва да

...
Шофьор демонстрира дрифт уменията си... или по-скоро се пробва да
Коментари Харесай

Шофьор се учи да дрифти на паркинга на супермаркет в София ВИДЕО

Шофьор показва дрифт уменията си... или по-скоро се опитва да дрифти на паркинга на супермаркет в София. Това излиза наяве от видео, споделено в обществената мрежа Фейсбук.

Видеото е снимано на 24-и март, около 23:40 часа. На него се вижда по какъв начин водачът, чиято идентичност към момента не е ясна, върти гуми на паркинга.

" Дрифтове в 23:40 часа. Аматьори! Само подвигат звук измежду нощ ", написа създателят на видеото.

" Такива постоянно ще има. Не че го извинявам, само че по-добре на празен паркинг късно вечер, отколкото по улиците, застрашаващ и другите ", написа Николай К. в мненията под обявата.



Потребители на Фейсбук не оцениха позитивно дрифт опитите на водача. Някои даже допуснаха, че индивидът зад волана занапред се учи да кара. 

" Много едва, то това въобще не е дрифт. Просто си върти кръгчета постепенно. Нищо изключително не прави ", написа Симеон Димитров.

" Какви дрифтове, тоя все едно е на полигон за кормуване ", коменитира Л.С.

" По незабележим опит за " дрифт " не съм виждал ", написа Уилям Иванов.

Междувременно в мненията под поста е оповестено друго видео, на което се вижда как автомобил се забива в пазарски колички след несполучлив опит за дрифт. Не е известно къде е снимано въпросното видео и дали е настоящо.



Дрифтът съставлява техника на шофиране, при която водачът предумишлено извежда обещано транспортно средство (най-често автомобил) отвън надзор посредством " презавиване ", по този начин довеждайки до загуба сцеплението на задните гуми. По време на дрифт придвижването на автомобила е напречно на завоя, осъществено под въздействието на тежестта му и инерционния миг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР