Шофьор блесна в социалната мрежа с безумната си постъпка.Станислав Христов

...
Шофьор блесна в социалната мрежа с безумната си постъпка.Станислав Христов
Коментари Харесай

Безотговорен шофьор предприе рисково изпреварване в Габровско ВИДЕО

Шофьор " блесна " в обществената мрежа с безумната си постъпка.

Станислав Христов показа видео, снимано от видеорегистратор, който е подложен в автомобила му. На фрагментите се вижда по какъв начин водач със длъжностен автомобил подхваща рисково изпреварване. Инфарктната преживелица е станала на разклона за село Враниловци, посока Габрово.

На видеото се вижда още, че водачът е изпреварил автомобила пред него при непрекъсната линия.

На двулентовия път служебното возило профучава на сантиметри от отсрещно движеща се кола.

В мненията под видеото, което демонстрира рисковото изпреварване, Станислав Ноев споделя, че точно той е водачът, който е избегнал преден удар със служеното возило.

" Искам да кажа, че аз съм индивидът с който този ОЛИГОФРЕН се размина на косъм. В колата бяхме аз, жена ми и двете ми деца. Има шанс, че бях с тази кола. Ако бях с другата - щях да обърна и тогава не знам какво щеше да му се случи! ", написа Станислав.

Станислав Ноев обмисля да подаде жалба в полицията против водача, подхванал рисковото изпреварване.

Припомняме, че народните представители направиха промени в Наказателния кодекс и покачиха наказванията за причинителите на произшествия на пътя. Част от предложенията плануват до 20 години затвор при гибел на пътя. Независимо от строгите ограничения обаче, безотговорни водачи не престават да застрашат живота на останалите участници в придвижването.

Вижте видеото:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР