Шофьор блъснал бус на магистралата и избягал. Час по-късно полиция

...
Шофьор блъснал бус на магистралата и избягал. Час по-късно полиция
Коментари Харесай

Шофьор блъснал бус на АМ „Тракия” и избягал, защо полицията не го е спряла?

Ш офьор блъснал бус на автомагистралата и избягал. Час по-късно полиция не го спряла, макар подадените сигнали. За това алармира пострадалият Иван Капсъзов.

Той описа, че във вторник към 05:15 сутринта кола удря буса му на входа на тунела " Траянови врата ". Въпреки опитите да спре другата кола, водач ѝ необезпокоявано бяга от злополуката.

След това пострадалият подава три сигнала до 112 и кара след причинителя към 50 километра, само че патрулка по този начин и не се отзовава да го спре, макар че са получили и регистрационния номер и цвета на колата.

„ Ограничението там е 80 км/ч, само че съгласно мен ни удари най-малко със 100 км/ч. Изпревари ни все едно нищо не е станало. В тунела се изравнихме, той даде мигач, че ще стопира, влезе в спешна лента, аз влязох след него и той внезапно даде газ и избяга. Изглеждаше несъответстващ ”, съобщи пред пострадалият Иван Капсъзов.

Думите му удостовери и негов колега.

„ Гледаше все едно нищо не се е случило, все едно не ни е блъснал ”, съобщи Георги Хаджиников.

Преследването траяло към 30-ина километра. През това време три пъти звънели на тел. 112.

За NOVA от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че трите сигнала са стигнали до две разнообразни места. От МВР-София оповестиха, че първият сигнал е подаден към 05:10 часа, Столична дирекция на вътрешните работи са получили другите два сигнала. И от двете места оповестиха, че по случая към момента се работи. А когато са получени, патрулка е отишла на мястото, от което са били подадени.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР