Шофьор беше засечен с опасно висока скорост в едно от

...
Шофьор беше засечен с опасно висока скорост в едно от
Коментари Харесай

Хванаха водач да кара със 120 км/ч в насрещното на АМ Хемус

Шофьор беше засечен с рисково висока скорост в едно от платната за насрещно придвижване на автомагистрала " Хемус ". Той е карал в спешната лента и е основал причина за пътен случай.

По роман на очевидци автомобилът се е движил с над 120 километра в час в региона на Повеляново в посока Варна. Кадрите от безразсъдното шофиране бяха оповестени в обществената мрежа.

Зад кормилото е бил мъж на 56 години от Разград, с дълготраен стаж и с малко нарушавания. Ще му бъде отнета книжката за три месеца и наложена санкция от 1000 лв..

" Въпросният лидер е декларирал, че при прибирането си заради физиологични аргументи е спрял в лентата за наложително прекъсване на автомагистрала " Хемус ". След потеглянето и на малко по-късен стадий е открито, че на мястото на прекъсване е пропуснат от тяхна страна ръчен багаж с персонални документи и парична сума, което несъмнено не го оправдава, това е довело до тази безразсъдна постъпка от негова страна ", съобщи гл. контрольор Петко Камбуров, шеф на " Пътна полиция " - Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР