Шофьор беше арестуван в Разград след драстично нарушаване на правилата

...
Шофьор беше арестуван в Разград след драстично нарушаване на правилата
Коментари Харесай

Екшън в Разград: Шофьор помете патрули и частни коли след гонка с полицията

Шофьор беше задържан в Разград след фрапантно нарушение на разпоредбите и застрашаване на сигурността на останалите участници в придвижването. До ареста се стигна след полицейско гонене, което пък приключи с огънати ламарини.

" Около 10.30 часа на тел.112 е получен сигнал за лидер на " Пежо 407 ", който се движи несъответстващо по улиците на Разград. " - описа в неделя представителят на ОДМВР в регионалния град Илияна Георгиева.

При опит да бъде спрян по бул. " Княз Борис ", мъжът не се подчинил, ускорил и траял придвижването си към жп гара Разград.

Последвало гонене, като пътните служители на реда потърсили подпомагане от патрулен екип. Препречили пътя му по улица " Грънчарска ", само че лидерът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до околните жилищни блокове.

Малко по-късно е арестуван и отведен в Районното ръководство. По първични данни не е открита приложимост на алкохол или опиати. В хода на формираното следствено дело ще се обясняват аргументите за държанието му.

Автор: Даниела Цветкова







Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР