Шофьор бе осъден от Районен съд – Варна за хулиганство

...
Шофьор бе осъден от Районен съд – Варна за хулиганство
Коментари Харесай

Осъдиха за хулиганство с изключителен цинизъм мъжа, влачил куче из Варна, вързано за колата му

 Шофьор бе наказан от Районен съд – Варна за безчинство при ръководство на автомобил, оповестиха от пресцентъра на съда.  

38-годишен мъж от Варна бе приет за отговорен по обвиняване в безчинство при ръководство на автомобил, отличаващо се с извънреден цинизъм.

Непристойните дейности, жестоко нарушаващи публичния ред са осъществени към 18 часа на 6 октомври 2018 година, при придвижване по ул. " Дружба “ и бул. " Левски “. Тогава подсъдимият е бил видян от голям брой хора, на обществено място, да влачи по асфалта завързано със синджир, зад управлявания от него пикап, куче от неустановена порода. Очевидци на протичащото,възмутени от постъпката му, подали сигнал в полицията.

38-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. Той бе наказан на една година отнемане от независимост, изтърпяването на което се отсрочва с изпитателен период от 3 години. 

Съдът постанови подсъдимият да изтърпи през изпитателния период пробационна мярка: " Включване в стратегия за публично влияние “ за период от 1 година. Той бе лишен и от право да ръководи МПС, също за период от 1 година. Направените по делото разходи следва да бъдат заплатени от подсъдимия.

Присъдата на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР