Шофирайте трезво или ще бъдете депортирани. Камарата на представителите прие

...
Шофирайте трезво или ще бъдете депортирани. Камарата на представителите прие
Коментари Харесай

Хаус приема законопроект, за да направи шофирането в нетрезво състояние престъпление, подлежащо на депортиране, 150 Dems гласуваха против

Шофирайте трезво или ще бъдете депортирани.

Камарата на представителите одобри в четвъртък законопроект, който прави шофирането „ в нетрезво положение или в нетрезво положение “ нарушаване, подлежащо на депортиране.

Мярката, озаглавена Законът за отбрана на общностите от ДСИ, която беше въведена от представителя Бари Мур (R-Ala.), почисти долната камара с 274 на 150, като единствено демократите бяха в съпротива.

„ На всеки 45 минути. Ето какъв брой постоянно някой в ​​Съединените щати умира в злополука с присъединяване на водач в алкохолно положение “, сподели Мур в тирада преди законопроектът му да бъде признат.

Той си спомни двойка, която познаваше персонално, Ейнджъл и Джереми Сий от родния му град Ентърпрайз, Алабама, които бяха убити при злополука при шофиране в нетрезво положение с присъединяване на незаконен преселник.

„ Ейнджъл и Джереми караха мотоциклета си дружно, когато незаконен преселник под въздействието на алкохол се блъсна в тях с пикапа си. Животът им беше трагично съкра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР