Шофирането в нетрезво състояние е свързано не само с много

...
Шофирането в нетрезво състояние е свързано не само с много
Коментари Харесай

Как катаджиите разбират без дрегер дали шофьорът е пил

Шофирането в нетрезво положение е обвързвано освен с доста огромна санкция, само че и отнемане от брошура. Има случаи, когато полицията може да се заблуди и да намерения изтрезнял лидер за използвал алкохол. Интересно е да се знае какви елементи от държанието са подозрителни за служителите на реда.

Ако чиновник на реда забележи най-малко една бира или бутилка с различен корав алкохол, тогава се пригответе за инспекция с дрегер.

За катаджиите също по този начин наподобява съмнително, в случай че водачът дъвче дъвка или нещо сходно на ядки. Някои хора се пробват по този метод да " убият " миризмата на алкохол и полицията е наясно с това. Ето за какво от време на време е по-добре да се въздържате от дъвки, с цел да не ги провокирате.

Полицай може да изиска да подложи водач на тест за алкохол в кръвта, в случай че лидерът не е спрял по негово искане. Логиката на чиновниците на реда в този случай е елементарна: лидерът се е престорил, че не вижда подадения знак да спре, защото е пийнал.

Полицаите също по този начин се съмняват в приложимост на алкохол, в случай че водачът, чиито документи се ревизират, е нервозен. Защо лидерът е нервозен, в случай че документите са в ред? Може би е в нетрезво положение. А служителите на реда не се интересува от това, че някои хора постоянно се тревожат, когато би трябвало да си имат работа с органите на реда.

И, несъмнено, катаджиите обезателно ще ревизират водач за съществуването на алкохол в кръвта, в случай че усетят съответната миризма от устата му, в случай че има изкуствен цвят на лицето, в случай че ръцете му треперят или речта му е несвързана.

Източник: auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР