Шофирам, в момента не мога да говоря. Интервюта не давам.

...
Шофирам, в момента не мога да говоря. Интервюта не давам.
Коментари Харесай

Светослав Илчовски потвърди пред Actualno.com, че ще говори пак пред Комисията по ревизията

Шофирам, сега не мога да приказвам. Интервюта не давам. Така предприемачът Светослав Илчовски, който е един от най-големите производители на зърно в България, отговори на опит на да поговори с него след на 5 май пред парламентарната комисия по проверката, водена от Мая Манолова.
Илчовски не пожела да разяснява дали изказванието, че са го карали да помогне на известния български производител " Градус " да се показа по-добре като продажба на акции, в сравнение с в действителност коства, е правилно. Той беше сбит, че няма да приказва за такива неща.
 Борисов за новия сигнал против ръководството: Не го познавам Илчовски, не желая и да знам Борисов за новия сигнал против ръководството: Не го познавам Илчовски, не желая и да знам
" Подгрети манджи, остарели. Ще извадят кошаревски очевидци. Толкоз - да не престават по този начин. Това да им е програмата, акцията - всеки, ко...
На въпрос дали обаче ще участва на днешното съвещание на Комисията по проверката, Илчовски отговори утвърдително. Заседанието е планувано за 14:30 часа, само че зависи по кое време ще завърши пленарното съвещание.
Припомняме, че " Градус " излезе на Българска фондова борса (БФБ) през 2018 година. Тогава компанията стана акционерно сдружение с първично предложение на 43 961 878 акции на цена 1,80 лева за близо 80 000 000 лв.. Според проспекта на " Градус ", излизането на борсата се смята за сполучливо, в случай че са закупени най-малко 36 111 112 акции, което при минималната цена от 1,80 лева прави 65 млн. лева - това се случи. Илчовски сподели следното по тематиката при заложен въпрос по отношение на документите, с които разполага за изказванията си: " Тези документи ги има в Национална агенция за приходите. Това са фактури за кух оборот (на " Градус " ) да излязат на БФБ, да си вдигнат цената на сдружението и да продадат акции, които нямат стойност, на българските, да подчертая, пенсионни фондове. Заставени са шефовете на тези фондове да си купят акции от това сдружение - сиреч, да си приберат (от ГЕРБ и " Градус " ) едни 50 - 60 млн. кьорави, без да вършат нищо. Имаш оборот на тази компания за дадена година, който е кух и с него тя е излязла на фондовата борса, и продаваш нещо, дето няма тази стойност ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР