Shkolo.bg става част от Джунипър Едюкейшън (Juniper Education), като допринася

...
Shkolo.bg става част от Джунипър Едюкейшън (Juniper Education), като допринася
Коментари Харесай

Британска компания купува българското училищно приложение Школо

Shkolo.bg става част от Джунипър Едюкейшън (Juniper Education), като способства за развиване на изцяло решение на ръководство на модерните просветителни институции и възстановяване на резултатите от образованието.

Джунипър Едюкейшън (Juniper Education), най-големият снабдител на учебен програмен продукт и услуги във Англия, разгласи придобиването на Школо ООД - просветителната платформа за ръководство на учебните процеси, на която се доверяват над 1700 просветителни институции в България. 

Джунипър Едюкейшън работи с над 14000 учебни заведения във Англия като дава интегрирани софтуерни решения за класната стая, администрацията, ръководство на човешките запаси и ангажирането на родителите към просветителния развой благодарение на технологии и експертиза в образованието. Софтуерът на Школо дава на шефове и учители нужните принадлежности за дейно ръководство на данни и оперативна организация на работата в една съвременна просветителна институция. 

“Shkolo е изключително значима част от всеобхватната гама софтуерни артикули на Juniper, като добавя водещите ни софтуерни решения, избор на над 50% от учебните заведения във Англия. Присъединяването на Shkolo е неповторима опция за основаване на необятна гама от услуги, ориентирани към образованието, които дават изцяло решение за ръководство на всички процеси в учебно заведение. ”, сподели Крис Скарт, основен изпълнителен шеф на Juniper, и добави “Отдадеността на Школо към нововъведенията, в композиция с предлагането на висококачествена техническа поддръжка, е в цялостен унисон с нашата визия “Грижим се за Вас, с цел да може Вие да се грижите за децата ни ”.

Любомир Ваньов, шеф на Shkolo, сподели: “Радваме се да се присъединим към Juniper. Нашата задача да помогнем на учители и шефове да прекарват повече време, фокусирани върху децата и по-малко върху администрацията пасва идеално на това, което Juniper предлага в Обединеното кралство. С спомагателните запаси и експертиза на Juniper, ще подкрепим още повече шефове, учители и възпитаници, които употребяват нашата новаторска платформа ".

Саймън Хичкок, ръководещ съучастник в  и вложител в Juniper Education, добави: “Вълнуваме се от опцията да помогнем на Juniper да включи Shkolo в портфолиото си, като поддържа своя ангажимент към повишение на просветителните стандарти и дава на учебните заведения непостижим набор от новаторски решения ”. 

Клиентите на Shkolo в България ще продължат да получават поддръжката, отношението и нововъведенията, с които са привикнали и чакат от екипа. Настоящите клиенти на Juniper скоро ще научат повече за Shkolo и по какъв начин ще бъде приспособено към пазара във Англия, като интегрирано решение с водещите на пазара софтуерни решения за учебни заведения. 

Кои са Джунипър Едюкейшън (Juniper Education)?

Мисията на Juniper е да усили успеваемостта на учебните заведения, да усъвършенства резултатите на учениците и да даде на учителите повече време в класната стая. Организацията предлага на начални и междинни учебни заведения цялостни софтуерни решения от системи за ръководство на данни, следене на напредъка на учениците, учебни уеб страници, ръководство на човешките запаси и финансите, учебно ръководство, просветителни запаси и услуги за продължаваща подготовка, в това число образования за педагози и чиновници. Компанията е подкрепена от  - водещ вложител в бързоразвиващи се технологии и компании в областта на услугите.   

Условията по придобиването са конфиденциални.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР