Шивачките разкриват, че Дамянова била бивша служителка на фирма за

...
Шивачките разкриват, че Дамянова била бивша служителка на фирма за
Коментари Харесай

Модерното Робство В България: Шефка Притиска Служителите Си Да Се Загробват С Бързи Кредити!

Шивачките разкриват, че Дамянова била някогашна служителка на компания за бързи заеми в Гоце Делчев. После отворила шивашки завод в покрайнините на града. Те настояват, че предложила на всеки собствен чиновник да тегли бърз заем, с цел да може тя да събира комисиони и точки за екскурзия в Дубай.

" След втория ден на всеки нов беше казвано да тегли заем. Подписвахме документите пред нея. После излизахме от офисите на кредитните институции, тя вземаше парите и обещаваше да погаси всички заеми. Погаси по няколко вноски на част от хората и след това спря. По-късно разбрахме, че изискуем разнообразни суми на пет кредитни институции - Сити кеш, Изи заем, Кредихелп, Кредийес и Микрокредит ", описват шивачките. В последна сметка се оказало, че над 100 души дължат суми от 800 до 15 000 лв..

Семейството на 60-годишната Анета Назлиева, както и Ани и Милен Назлиеви изтеглили по един заем на стойност 1000 лв.. " Откакто разбрах какво се е случило, буца ми заседна на гърлото. Синът ми е неработоспособен. Не може да работи, а би трябвало да изплащаме заеми. Искам единствено да спрат да ми звънят от компанията за бързи заеми и всичко да се успокои ", показа пред " Струма " Анета Назлиева от Гоце Делчев.

7000 лв. пък дължи Гюлфие Тахирова. Тя показа, че пред нотариус нейната някогашна работодателка дала обещание до месец октомври да й върне всички пари, които Тахирова е изтеглила поради нея.

Сред ощетените е и семейство от Сатовча, което дължи 11 000 лв.. Ужилени от Христина Дамянова има в Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча, Корница, Брезница, Борово и други обитаеми места в района. Освен жалбата в полицията те са решили да подадат сигнал за измамата и в прокуратурата.

Репортер на " Струма " се е опитал да се свърже с Христина Дамянова, с цел да вземе и нейната позиция, само че телефонът й бил изключен.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР