Широколентовият достъп се превърна в жизненоважна част от домовете ни,

...
Широколентовият достъп се превърна в жизненоважна част от домовете ни,
Коментари Харесай

Класирани са най-големите доставчици на широколентов достъп в Обединеното кралство – вашият доставчик е на първо или на последно място в списъка?

Широколентовият достъп се трансформира в жизненоважна част от домовете ни, само че наподобява не всички снабдители оферират това, което клиентите им желаят, имат потребност или чакат. Това демонстрира ново проучване на екипа на Which? които споделят, че доста консуматори остават разочаровани от нискокачественото обслужване и неприятните връзки. По-притеснителното е, че наподобява, че огромните интернет снабдители са най-лошите извършители, що се отнася до надеждността, съдействието на клиентите и съотношението цена-качество.

Над 4000 консуматори взеха присъединяване в новия Which? изследване, тъй че кой излиза преди всичко и кои интернет снабдители би трябвало да се погрижат?

На дъното на купчината в най-новите Кои? отчетът е на Virgin Media, като известният снабдител е подложен на критика за неприятно обслужване на клиентите и спирания на връзката над междинното равнище, което оставя потребителите с достъп до мрежата - всеки пети сподели, че е имал спиране, траяло повече от час през последната година.

Имаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР