Широките безформени дънки от 90-те отново са на мода! И

...
Широките безформени дънки от 90-те отново са на мода! И
Коментари Харесай

Мом дънки: какво да се носят с един от най-добрите стилове за жени над 40 години

Широките безформени дънки от 90-те още веднъж са на мода! И това не е изненадващо, тъй като те не стягат нищо, не натискат, те са комфортни и в студено време можете да носите с топли чорапогащи. Благодарение на актрисата и комедиант Тина Фей, този жанр беше наименуван „ дънките на мама “, защото дамите в зрелост им дадоха повече желания.

 Тези дънки маскират непотребния размер, свободният им жанр отстранява акцента от ханша, а високата талия покрива стомаха и образно удължава краката. В допълнение, тези дънки са универсални и практични на всяко място и обстановка.

Избор на панталона

За да наподобяват стилни и скъпи, дамите на възраст над 40 години са за предпочитане да изберат модел от плътна материя – той резервира по-добре формата си и скрива ненужната заобленост. Цветовете са спокойни, едноцветни: черно, сиво или класическо синьо. За топло време са подобаващи ярко синьо или даже бяло.

Не е нужно да претоварвате дрешника с модели:

ярки цветове; силно разкъсани; с декоративна бродерия, кристали, закачливи вложки; изработени от фини материи.

Оригиналната дължина на дънките е до глезена, подхожда на ниски дами и е подобаваща и през зимата. Модерните модели са леко изрязани или с маншети, фокусирайки се върху гален.

С какво да се носят
Често срещаните комбинации са с бяла риза, тениска или пуловер.

Основното е, че те са прибрани вътре. В противоположен случай ще се появи грозна подутина в корема. Заместител на риза могат да бъдат елегантни блузи или ризи от класическия вид, както и с втален контур. Наслояването също се предизвиква.

Прочетете също: Тесни дънки

Ето вариантите за това с какво да носите дънките мом:

прибрано яке или пуловер; тениска или поло; жилетка на пуловер или тениска; яке на блуза; късо яке; палто с всякаква дължина; дънки; парка или пуховик.

Обувки

Почти всички типове обувки са подобаващи за този вид дънки. Мом дънки не се прибират в обувката, тъй че не се носят с ботуши. Подбира се подобаващ вид според от сезона и настроението. За елегантна визия са подобаващи балерини или макасини.

За лятна разходка – сандали или маратонки.

През пролетта и есента дънките ще добавят облика ботушите.

Аксесоари

Всяка жена е неповторима със своя самостоятелен жанр. И постоянно ще добави пикантност към главното облекло, като го украси с аксесоар. Това могат да бъдат:

елегантна шапка ; голяма шал към врата; часовник с огромен и ослепителен циферблат; необичайна брошка; малка чанта без джобове; класически кожен колан; масивни бижута.

Важно предписание е спомагателните детайли да притеглят вниманието, без да отвличат вниманието от общия външен тип.

Мерилин Монро също обичаше да парадира с необятни дънки, само че в това време тя остана половият знак на Америка. Въпреки че се счита, че дънките мом са груби и сходни на мъжките, подобаващите облекла за всяка дама могат елементарно да основат женствена и секси визия.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР