Широка гама кафета от марката Коста Кафе (Costa Coffee) вече

...
Широка гама кафета от марката Коста Кафе (Costa Coffee) вече
Коментари Харесай

Кафетата Коста вече и в магазини и заведения извън веригата

Широка гама кафета от марката " Коста Кафе " (Costa Coffee) към този момент стартира да се предлага и в необятната комерсиална мрежа и други кафенета отвън тези от едноименната верига в България, оповестиха от " Кока Кола Хеленик ", която през 2018 година закупи компанията " Коста Лимитид " за 4.2 милиарда евро, а през предходната година завърши договорката.

Това е следващ опит на " Кока Кола " в бизнеса с кафе, откакто преди време работи с " Лаваца " и бе неин дистрибутор, само че фирмите се разделиха, а пред 2014 година закупи 10 % от американския производител на капсули за подготвяне на кафе " Грийн Маунтийн Кофи " (Green Mountain Coffee).

След договорката за " Коста Кафе ", България става първият европейски пазар, който стартира кафения бленд със серията " Мока Италия " (Mocha Italia). Четири нейни разновидности към този момент се оферират в комерсиалната мрежа в страната, а компанията работи по образованието на чиновници на редица кафенета, които да оферират новия усет. Кафетата с мирис на шоколад, карамел, ядки и усета на чистата арабика ще се оферират и в едноименната верига, само че към този момент компанията няма желание да уголемява франчайз съдействието си.

" За нас е наслаждение да можем да предоставим на клиентите и потребителите си опцията да отнесат у дома преживяването, което носи Costa Coffee. Докато надграждаме силата на марката, работим в тясно съдействие с нашите клиенти от ХоРеКа (хотели, заведения за хранене, кафенета), с цел да могат да оферират Costa Coffee. Тази крачка усилва силата, обсега и гъвкавостта на нашето портфолио и бележи началото на дълготрайния ни проект за напредък, който включва даването на Costa Coffee когато и да е и за всички мотиви в 28-те пазара от Групата " Кока-Кола Хеленик ", разяснява Зоран Богданович, основен изпълнителен шеф на групата.

Пълната гама артикули на " Коста Кафе " ще включва кафе на зърна и мляно кафе, уместно за подготвяне у дома или в офиса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР