Шиниъд О`Конър съобщи в своя профил в Туитър, че са

...
Шиниъд О`Конър съобщи в своя профил в Туитър, че са
Коментари Харесай

Шиниъд в болница след смъртта на сина, иска да се самоубие

Шиниъд О`Конър заяви в своя профил в Туитър, че са я хоспитализирали след самоубийството на сина й Шейн. В последните няколко дни ирландската певица заля обществената мрежа с трагични признания, че се ненавижда, че не заслужава да живее, че е сгрешен човек още от самото си раждане, че само тя е отговорна за гибелта на момчето си и че има желание в най-скоро време да се причисли към него в по-добрия свят, написа " Монитор ".

„ Реших да вървя след сина си. Няма смисъл да пребивавам без него. Унищожавам всичко, до което се докосна. Аз унищожих фамилията си. Децата ми не желаят да ме знаят. Аз съм прогнил човек. Всички вие си мислите, че съм готина, тъй като мога да пея. Но не съм “, са част от признанията на душевен лабилната и унищожена от тъга 55-годишна жена.

Последният й към този момент пост в Туитър гласи: „ Съжалявам. Не трябваше да споделям всичко това. Сега съм с служители на реда на път за болничното заведение. Съжалявам, че разтревожих всички. Аз съм изгубена без моето дете и ненавиждам себе си. Болницата ще помогне за известно време. Но аз ще намеря Шейн. Това е просто отсрочване “.

Певицата заяви за гибелта на 17-годишния Шейн на 8 януари. Два дни по-рано тя написа, че синът й е липсващ. По-късно изпълнителката упрекна за случилото се Ирландия, локалната обществена работа за отбрана на децата (Tusla) и системата на опазване на здравето. Тя също по този начин прикани младежите да не следват образеца на Шейн, тъй като самоубийството не е решение и няма да им донесе покой.
Свързани вести Самоуби се синът на Шиниъд О'Конър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР