Шин Фейн TD Pearse Дохърти каза, че правителството отрича и

...
Шин Фейн TD Pearse Дохърти каза, че правителството отрича и
Коментари Харесай

Правителството не се вслушва в опасенията относно безопасността в град Дъблин, казва Дохърти

Шин Фейн TD Pearse Дохърти сподели, че държавното управление отхвърля и към момента не се вслушва в опасенията, че град Дъблин не е безвреден.

„ Видяхме колапс на публичната сигурност. Виждали сме застрашени хора. Виждали сме изолирани и нападнати гвардейци. И към момента имаме държавно управление, което не ни слуша. Все още имаме държавно управление, което отхвърля.

„ Все още имаме държавни министри, които няма да признаят, че град Дъблин, този надзор беше загубен за избран интервал от време за няколко часа “, сподели той Morning Ireland на радио RTÉ.

„ Не единствено събитията от предишния четвъртък бяха причина за безпокойствие, в продължение на четири години бизнес водачите предупреждаваха, тъй като имаше по-малко gardaí, по-малко станции на Garda и общностите не чувствайте се в сигурност ", добави той.

Хората, забъркани в събитията от предишния четвъртък вечерта, би трябвало да бъдат изправени пред цялата суровост на закона, само че държавното управление се опитваше да отклони отговорността и въпросът за какво това се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР