Шин Фейн каза, че позициите както на г-жа Макенти, така

...
Шин Фейн каза, че позициите както на г-жа Макенти, така
Коментари Харесай

Министрите подкрепят министъра на правосъдието, тъй като натискът се увеличава заради бунтовете в Дъблин

Шин Фейн сподели, че позициите както на госпожа Макенти, по този начин и на комисаря на Garda Дрю Харис в този момент са под въпрос вследствие на това, до момента в който и двете фигури дадоха обещание мощен отговор на безредиците подиуми.

Говорейки по пътя си към кабинета във вторник, където госпожа McEntee трябваше да осведоми сътрудниците си за протестите в Дъблин, тя сподели, че фокусът й остава върху работата й, като сподели: „ Това постоянно е било мой приоритет. ”

Министърът на финансите и TD на Fianna Fail Майкъл Макграт и министърът на превоза и водачът на Зелената партия Иймън Райън споделиха, че поддържат министъра на правораздаването Fine Gael.

Г-н Макграт сподели във вторник: „ Аз имам вяра, че има цялостната поддръжка на сътрудниците си от кабинета – тук не става дума за персони. “

Той сподели, че „ като цяло “ счита, че столицата е безвредна, само че протестите в Дъблин „ ще разклатят доверието на мнозина “.

„ Това, което се случи предишния четвъртък в Дъблин, беше огорчение за нашата народна власт и цялата политическа система и всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР