Шило в торба не стои, е казал народът и не

...
Шило в торба не стои, е казал народът и не
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ернестина кръшкала яко на Слабаков

" Шило в торба не стои ", е споделил народът и не инцидентно. Оказа се, че до момента в който Андрей Слабаков работил и сякаш защитавал ползите на България в Европейския парламент, половинката му Ернестина Шинова, търсила милувки другаде, научи Lupa.bg.

Съсед на двойката разкри пред нашата медия, че 61-годишната русокоса актриса към момента си търси своето и намира метод да го получи. Шинова, която към момента хваща окото, скитала по всички страни из София, с цел да стопли нечие друго легло, когато Слабаков го няма.

Тя разполагала и със средства, идващи от солидната заплата на 64-годишния Андрей, който праща по някое и друго евро, с цел да се радва на живота русокоската.

Ернестина Шинова, която постоянно е забелязвана в колите на много по-млади мъже, с които обикаля и из столични скъпарски заведения. Радките случаи, в които тя се осмелявала да води млади " лъвчета " в фамилната къща, са били все в дребните часове на деня, а колите са паркирани надалеч от оградата на двора.

В момента Слабаков си е към този момент в България и двамата с Ернестина Шинова се любуват на внучката си, с която тази година ги зарадва щерка им Йоанна, само че нито един от фамилията не подозира за похожденията на русокоската.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР