Шикозната дреха е доста скъпо удоволствие, струващо пет цифрена сума

...
Шикозната дреха е доста скъпо удоволствие, струващо пет цифрена сума
Коментари Харесай

Галена, Schiaparelli ли носиш или менте?

Шикозната дреха е много скъпо наслаждение, струващо пет цифрена сума в евро

Безспорно фолк дивата Галена е потвърдила, че не жали средства и постоянно попълня дрешника си с дизайнерски облекла на най-елитните международни марки. В предаването „ Гласът на България “ певицата е влезнала в обувките на музикален наставник за прохождащи гении, само че остава вярна на себе си, като още веднъж свети със скъпарски тоалети. Конкретно един обаче, притегли вниманието, тъй като е същинско произведение на висшата мода.

Черната рокля, с която се появи нощес Галена, прикова погледите на познавачите. Семплият тоалет, чийто единствен акцент е металната златна уста и веригата към шията на певицата, е измежду разпознаваемите модели на фешън къща Schiaparelli. С произведения на марката постоянно виждаме на сцената и на аления килим звезди като Лейди Гага и Адел.

Екстравагантните обици с форма на уши, които допълваха стайлинга на Галена също са измежду авторските аксесоари на стилната къща.

Изобщо, като се изключи изкуствения бретон, който скапе цялата стилистична творба, певицата сподели високо равнище и изтънчен усет.

Дизайнерските произведение на Schiaparelli не могат да се нарекат просто облекла, те са произведения на висшата мода. Създател на марката е авангардната дизайнерка Елза Скиапарели, която през 1927 година прави същинска гражданска война в модата. След десетилетие на забвение марката бе съживен през 2007 година. Къщата е известна със своята ексцентрична мода, потреблението на сюрреализма в своите сбирки, възприятието си за комизъм, " шокиращия розов " цвят, кръстосването на пола и потреблението на изображения на човешка анатомия, наред с други нетрадиционни тематики.

Появата на певицата с шикозната дреха е много скъпо наслаждение, което коства пет цифрена сума в евро. Такъв бюджет продукцията надали може да си разреши, а Галена надали би се опропастила, като се появи с менте на сцената. Така  че, дефилето ѝ сигурно е финансирано от нея самата.

Несъмнено фолк дивата е решила да ни покаже всичко от дрешника си, тъй като единствено след няколко осъществявания на участниците, тя се появи с рокля изцяло в неин жанр – доста пера и тюл, които едвам прикриват финото ѝ тяло. Вероятно и тази одеждa е на почтена за звездата фешън марка, само че е много простовата съпоставена с предходния тоалет, който даде поръчка за извисяване на усета на певицата.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР