Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB),

...
Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB),
Коментари Харесай

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в границите на екосистемата Shiba Inu (SHIB), в последно време се радва на внезапно повишение на интензивността.

Въпреки това се следи незабравим спад в регистрациите на нови консуматори, което алармира за евентуален намаляващ интерес към мрежата. Това може да значи проблеми за цялостната екосистема на SHIB .

Намаляването на регистрациите на нови консуматори може да докара до понижаване на ликвидността и да отрази избледняващата прелест на екосистемата на Shiba Inu, което евентуално може да повлияе на цената на SHIB.

По последни данни SHIB се търгува на цена от $0.00000942, което съставлява спад от към 3% през последните 24 часа.

Социалните настройки оказват мощно въздействие върху цените на меме монетите и преобладаващите отрицателни настроения биха могли да навредят на оценката на SHIB.

Въпреки спада обаче растежът на мрежата на SHIB се е нараснал, което допуска, че повече адреси се ангажират с SHIB. Ако тази наклонност се резервира, тя може да противодейства на низходящото придвижване на цените.

Изгарянето на токени SHIB, като през последните 24 часа са изгорени 2,000,000 токена SHIB, също може да повлияе позитивно на цената на SHIB. Изгарянето на токени понижава предлагането, което евентуално усилва цената на всеки останал SHIB.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР