Shiba Budz (BUDZ) е нов токен в пейзажа на децентрализираните

...
Shiba Budz (BUDZ) е нов токен в пейзажа на децентрализираните
Коментари Харесай

Инвеститорите на Aptos и MultiversX вече държат ShibaBudz

Shiba Budz (BUDZ) е нов токен в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), който притегля вложители от средите на запалянковците на канабиса и блокчейн.

За разлика от Aptos (APT) и MultiversX (EGLD), Shiba Budz (BUDZ) е синтез на тези промишлености. В тази публикация се изяснява за какво вложителите в Aptos и MultiversX държат ShibaBudz и по какъв начин тя прави гражданска война в капиталовия пейзаж.

Визията на ShibaBudz

Shiba Budz (BUDZ) има за цел да децентрализира промишлеността на канабиса, като даде опция на вложителите на дребно и членовете на общността. Разработчиците се стремят да опростят достъпа до цифрова инфраструктура за процесите, свързани с канабиса, като основат децентрализирана екосистема. Тяхната визия включва децентрализирано средство за замяна, портфейл без настойничество, и платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис.



Децентрализирана среда за продан

Shiba Budz (BUDZ) сътвори децентрализирана среда за продан, употребявайки блокчейн технология, с цел да улесни безпроблемните транзакции в канабисовата промишленост. Този сигурен и транспарантен способ обезпечава ефикасни, надеждни и налични транзакции за всички участници, като употребява преимуществата на неизменността и децентрализацията.

Портфейл, само че без настойничество

Компанията Shiba Budz (BUDZ) създаде портфейл без настойничество, наименуван Treehouse wallet. Той служи като портал към екосистемата на ShibaBudz, като разрешава на потребителите да съхраняват токени ShibaBudz (BUDZ), да правят заплащания и да вземат участие в DeFi действия. Този комфортен за прилагане и сигурен портфейл разрешава безпроблемно включване в промишлеността на канабис и преимуществата на блокчейн технологията.

Платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис

ShibaBudz сътвори платформа с отворен код за предприятия от бранша на канабиса, която предлага стопански ефикасни решения. Платформата се оправя с провокации като засвидетелствуване на достоверността на продуктите, дискретност на данните и записи, като употребява блокчейн технологията за съблюдаване на нормативните условия и оперативна успеваемост. Тя също по този начин улеснява токенизацията, смарт договорите и стратегиите за хонорари, като покачва прозрачността и успеваемостта на промишлеността за канабис.

Привлекателна опция за вложителите в Aptos и MultiversX

Инвеститорите на Aptos (APT) и MultiversX (EGLD) бързо разпознаха капацитета на ShibaBudz и започнаха да трансформират своя капиталов избор. Има няколко аргументи, заради които вложителите в Aptos и MultiversX в този момент държат ShibaBudz.

Свързване на две процъфтяващи промишлености

ShibaBudz предлага на вложителите опция да преодолеят пропастта сред промишленостите на канабиса и блокчейн, като се възползват от прозрачността и сигурността на блокчейн. Инвеститорите на Aptos и MultiversX могат по едно и също време да се възползват от капацитета за напредък на двете промишлености, като влагат в ShibaBudz. Това се дължи на все по-широкото разбиране на блокчейн технологията във финансите и ръководството на веригата за доставки.

Диверсификация и капацитет за напредък

Инвеститорите в Aptos и MultiversX диверсифицират своите портфейли, като прибавят ShibaBudz към портфейлите. Този ход предлага експозиция към бързо развиващия се пазар, подтикван от напъните за заверка и нарасналото потребителско търсене. Интегрирането на блокчейн технологията на ShibaBudz в промишлеността на канабиса в допълнение ускорява нововъведенията и капацитета за експоненциален напредък.

Съответствие с полезностите и визията

Инвеститорите търсят благоприятни условия, които подхождат на техните полезности и визия за бъдещето. Ангажиментът на ShibaBudz за децентрализация, досегаемост и бистрота съответствува с вложителите от Aptos и MultiversX, които споделят визия за капацитета на блокчейн технологията. Инвестирайки в ShibaBudz, те поддържат растежа на промишлеността за канабис и напредъка на децентрализираните финанси.

Заключение

Shiba Budz (BUDZ) е реформаторски токен, който революционизира промишлеността на канабиса и блокчейн технологията, като предлага децентрализиран продан, портфейл без настойничество и платформа с отворен код за корпорации, занимаващи се с канабис. Инвеститорите на Aptos и MultiversX държат ShibaBudz, с цел да диверсифицират портфейлите си, да се възползват от капацитета за напредък на промишлеността и да се съобразят с полезностите си.

Тъй като промишлеността на канабиса се развива и блокчейн технологията става все по-разпространена, Shiba Budz (BUDZ) е подготвена да играе забележителна роля в оформянето на бъдещето на тези промишлености.

Регистрирайте се и се присъединете към общността посредством уеб страницата:  https://shibabudz.org/

Връзки към обществените медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E  и X (Twitter):  https://twitter.com/ShibaBudz


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР