Шейсет и една годишния режисьор вече е бил в Украйна.Според

...
Шейсет и една годишния режисьор вече е бил в Украйна.Според
Коментари Харесай

Шон Пен е в Киев, за да за да запише всички събития, случващи се в Украйна

Шейсет и една годишния режисьор към този момент е бил в Украйна.

Според NBC News той  прави документален филм за Vice Studios.

Американският артист и кино режисьор, притежател на Оскар Шон Пен е в Украйна. Режисьорът отидее в Киев особено, с цел да запише всички събития, протичащи се в Украйна като режисьор на документални филми и да опише на света истината за нахлуването на Русия в страната.

Това оповестяват от офисът на президента Зеленски, предават Debati.bg.  Вчера сутринта шефът е посетил кабинета на президента и е участвал на брифинг за пресата на Ирина Верещук, консултант на ръководителя на кабинета на президента и вицепремиер – министър на реинтеграцията на краткотрайно окупираните територии на Украйна.



Той приказвал с публицисти и с военни. Освен това е видял с очите си по какъв начин украинците пазят  страната си. „ Шон Пен показва смелостта, която липсва на доста други, в това число западни политици. Колкото повече такива хора в този момент у нас, същински другари на Украйна, които поддържат битката за независимост, толкоз по-скоро ще бъде допустимо да се спре подлата офанзива на Русия “, пишат от президентския офис. Посещението на Шон Пен е във време, в което хората се пробват да избягат от Украйна на фона пълномащабната инвазия на Русия в страната.Той желае да покаже на света какво се случва по време на нашествието. Двукратният притежател на „ Оскар “ беше сниман да участва на държавна конференция в Киев и можеше да бъде забелязан да се среща с Володимир Зеленски във видеоклип, оповестен в формалния акаунт на украинския президент в Instagram.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР