Шейн Ларкин сам признава, че би предпочел да играе за

...
Шейн Ларкин сам признава, че би предпочел да играе за
Коментари Харесай

Турция и Хърватия искат да натурализират Ларкин

Шейн Ларкин самичък признава, че би предпочел да играе за националния тим на Съединени американски щати, само че това на процедура наподобява като невъзможна задача и тъкмо заради тази причина той е отворен към други варианти. Към момента той има два разновидността, откакто Турция и Хърватия показаха желанието си да натурализират звездата на Анадолу Ефес, осведомят медиите в двете страни, които ще се борят за класиране за олимпийския баскетболен шампионат в Токио и имат вяра, че Ларкин може да им помогне.

“Отворен съм към концепцията да играя за Хърватия”, съобщи самият баскетболист в изявление преди няколко дни, а в този момент призна, че би приел да укрепи и селекцията на Турция. 26-годишният гард се трансформира в съществена фигура за Анадолу Ефес през историческия отминал сезон, в който оказа помощ на истанбулския тим да завоюва купата в южната ни съседка и да играе край в Евролигата.
Турците разчитаха на Скоти Уилбекин като натурализиран състезател на Мондиал 2019 в Китай, а преди този момент в представителния отбор играеше Боби Диксън, който смени името си на Али Мухамад, откакто получи турски паспорт. Хърватите от своя страна използваха Донтей Дрейпър и Оливър Лафайет в последните години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР