„Шейховете“ ще домакинстват на Царско село в първия мач за

...
„Шейховете“ ще домакинстват на Царско село в първия мач за
Коментари Харесай

Нефтохимик посреща Царско село в мач за Купата на България

„ Шейховете “ ще домакинстват на Царско село в първия мач за Купата на България. Срещата от 1/16 финалите на шампионата ще се играе на 19. 09 (вторник), от 16:00 ч., на стадион Българово. Билетите обичайно ще бъдат на цени от 2 лева за бранша и 5 лева за ложата.

В шампионата на Втора лига бургаският отбор търпи серия от провали, дължащи се на аматьорското равнище на бюджета, с който се подвизава в професионалния футбол. Неравният старт с останалите тимове разумно води до загуби, само че отрицателните резултати не съумяват да пречупят тима. Въпреки всички компликации момчетата на Николай Кръстев се борят с всички сили да защитят емблемата на Нефтохимик и това е явно за всички фенове. В последните две срещи, с Локо (София) и Струмска популярност (Радомир) те имаха всички шансове да победят, само че за жалост, шансът в първия мач и некомпетентното съдийство във втория, им попречиха да вземат шест точки.

Със същата упоритост за победа „ шейховете “ ще излязат и против Царско село в първия кръг от шампионата за Купата на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР