Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани иска да започне революцията си

...
Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани иска да започне революцията си
Коментари Харесай

Шейх Джасим води Неймар в Ман Юнайтед, ако успее да купи клуба

Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани желае да стартира революцията си на „ Олд Трафорд “ с привличането на звездата на Пари Сен Жемрен Неймар. Вчера катарецът насочи последната си оферта за „ алените дяволи “, която е в размер сред 5 и 5.5 милиарда паунда. Освен това той се е заел да изплати всички задължения на клуба и да обезпечи средства за реконструкцията на „ Олд Трафорд “ и клубната база в Карингтън, като е заречен и обилни вложения за укрепване на състава на Ерик загар Хаг. Според „ Сън “ един от емлематичните първи прехвърляния на шейха, в случай че неговата оферта за клуба бъде призната, ще бъде на Неймар. Според информацията на британския таблоид хора от обкръжението на Джасим бин Хамад ал-Тани към този момент са говорили с катарските притежатели на ПСЖ за този трансфер.

Неймар има контракт с парижани за още две години, само че непрестанно се спекулира, че връзките му с Килиан Мбапе не са положителни и клубът е податлив да го продаде. „ Сън “ твърди, че самият Неймар има предпочитание да играе в Премиър лийг, а новите притежатели няма да имат проблем да му обезпечат голямата заплата, която получава в ПСЖ. Твърди се, че възнаграждението на бразилеца възлиза на 490 000 паунда седмично.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР