Шествие по повод една година от провеждането на националния референдум,

...
Шествие по повод една година от провеждането на националния референдум,
Коментари Харесай

Шествие в Плевен за годишнината от референдума на Слави

Шествие във връзка една година от провеждането на националния референдум, иницииран от „ Шоуто на Слави”, се организира през днешния ден в Плевен. То беше проведено от доброволците, които работиха в Плевен за провеждането му. Те се събраха пред Драматичния спектакъл и издигнаха плакати, на които пишеше „ Аз съм референдумът! Аз съм България! Моят глас има значение!”.

Тук сме, тъй като не би трябвало да забравяме нещата, които бяха вяра за ново начало и един рестарт на политическата система, сподели Иван Иванов, един от доброволците за образуване на референдума в Плевен, написа infopleven.com.

„ Политолози, които се изреждат да вървят по студията, изясняват какъв брой са нездравословни мажоритарните избори, по какъв начин в Народното събрание ще влязат страшни предприемачи, само че никой действително не сподели, че по този начин ще се спре пазаруването на гласове”, сподели Иван Иванов. Той беше безапелационен, че „ когато хората спрат да си продават гласовете, това ще докара до в действителност верен избор” и хората ще избират депутати, които в действителност познават и почитат.

Според излезлите на шествието всички политически партии в страната, в това число и ГЕРБ, са срещу настояванията на референдума. Мажоритарността в България от дълго време е убита, заключи Иван Иванов.

Сред участниците в шествието беше и Петя Лазарова, която е излязла на този митинг, тъй като е уверена, че не трябва да се подценяват гласовете на 3.5 милиона българи, споделили „ да” на референдума.

„ Най-горещите места в пъкъла са за тези, които в мигове на велико човешко проваляне или морална рецесия са показали безразличие”, с този откъс на Данте участниците в шествието приканиха към деяние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР