Шестте самолета, които бяха извадени от строя при атаката с

...
Шестте самолета, които бяха извадени от строя при атаката с
Коментари Харесай

Извадените от строя край Псков руски самолети са превозвали Мъченици

" Шестте самолета, които бяха извадени от строя при офанзивата с дронове край съветския град Псков, са били употребявани за превозване на жива мощ и техника ", това сподели представителят на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Юрий Игнат, представен от израелската медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11611
" Според разследващи данни въпросните Ил-76 постоянно са правили полети до и от Иран. Те са превозвали и дронове-самоубийци " Шахед " (мъченик в исляма), добави високопоставеният боен.

Служителят във ВСУ добави: С изваждането на шестте самолета от строя на Русия е нанесен мощен честен удар.

Както към този момент екипът на писа, при офанзивата с безпилотни самолети бяха изцяло унищожени четири летателни апарата Ил-76, а два - съществено развалени

" Днес американското издание " Бизнес инсайдър " стартира версията, че офанзивата е била осъществена от ВСУ с създадени в Австралия дронове. Безпилотните самолети са покрити с картон и са невидими за радарите ", добави мигнюз.

" От Киев опровергаха медията от Съединени американски щати: " Ние не сме нападали Псков. Ние разполагаме с такива машини. Обаче тяхната оптималната дължина на полета е 120 километра. Ето за какво те не са могли да долетят до Псков (градът не намира на към 900 километра от Украйна) ", обявиха от украинското министерство на защитата, представени от основаната в Еврейската страна медия.

" Според медии в Киев офанзивата против базата в Псков е осъществена от територията на Руската федерация ", добави мигнюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР