Шестстотин двадесет и шест пациенти чакат легло в ирландските болници

...
Шестстотин двадесет и шест пациенти чакат легло в ирландските болници
Коментари Харесай

INMO призовава за премахване на „бариерите“ пред безопасното болнично обслужване с 626 души на колички

Шестстотин двадесет и шест пациенти чакат легло в ирландските лечебни заведения през днешния ден, съгласно Ирландската организация на медицинските сестри и акушерките (INMO ).

Съюзът прикани висши ръководители в болничните групи и HSE да отстранен „ всички бариери “ пред даването на безвредни грижи.

Генералният секретар на INMO Фил Ни Шеагда сподели: „ Притеснителното, само че предвидимо повишаване на броя на пациентите, които са били признати в болница без легло, изисква незабавни дейности за понижаване на напрежението. Виждаме огромен брой пациенти на колички в някои от по-малките ни лечебни заведения, което е доста висок риск за пациентите в тези региони.

„ Тъй като достигнем пика на RSV, Covid и грипни инфекции тази и идната седмица, висшите ръководители в границите на HSE и обособените болнични групи би трябвало да вкарат незабавни ограничения за деескалация в някои от най-тежко засегнатите региони.

„ Потискащата претъпканост не е лимитирана единствено до една или две лечебни заведения, ние виждаме провокациите на пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР