Шестото ново попълнение на Левски през тази зима Алфонсо Фигейредо

...
Шестото ново попълнение на Левски през тази зима Алфонсо Фигейредо
Коментари Харесай

Фенки посрещнаха шестия нов при сините

Шестото ново попълнение на Левски през тази зима Алфонсо Фигейредо също дойде при " сините " в Малта. Той бе посрещнат от две последователки на тима, които са пристигнали в островната страна от България, с цел да следят последните две контроли на столичани. Привърженичките на 26-кратните първенци се снимаха с португалеца пред хотела на отбора и му пожелаваха триумф със синия екип.

Левият бранител идва чартърен на " Георги Аспарухов " от френския Рен. Договорът му е до юни, само че " сините " имат алтернатива да изплатят футболиста през лятото. 25-годишният защитник е младеж на Спортинг (Лисабон) и част от младежките обединения на Брага, който не му предлага контракт и той минава в Боависта през лятото на 2013-а година. За клуба от град Порто той изиграва 49 мача, в които вкарва един гол и асистира за още два.

През лятото на 2016-а обаче Рен се снабдява с неговите права против 270 хиляди евро. Фигейредо има общо 11 мача за Рен, като 10 от тях са в Лига 1, а пет от тях през тази акция. Той има и седем дуела за Б-отбора на Португалия, където е играл последно на 20 януари. Именно това е най-радващото за " сините ", защото играчът е подготвен за игра мигновено.

Преди него на " Герена " акостираха Аймен Белаид, Станислав Костов, Паулиньо, Ривалдиньо и Фелипе Нешименто, който дойде в Малта час по-рано от Фигейредо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР