Шестото издание на Blagoevgrad Blues&Jazz ще се проведе на 14,

...
Шестото издание на Blagoevgrad Blues&Jazz ще се проведе на 14,
Коментари Харесай

Blagoevgrad Blues&Jazz на 14, 15 и 16 април |

Шестото издание на Blagoevgrad Blues&Jazz ще се организира на 14, 15 и 16 април.

След двугодишно спиране, другият фестивал се завръща.

Откриването е на 14 април с вечер на паметта и на домакините. „... В един град и в морето до мен ” – план, отдаден на 85 години от рождението на Милчо Левиев с присъединяване на Биг Бенд Благоевград и Вики Алмазиду. Приемственост също е основна дума за довечера, тъй като в концерта ще вземат участие и възпитаници на Вики Алмазиду от неин майсторски клас. Веднага след тях, новият албум „ Не се продава “ ще показват Васко Кръпката и Подуене блус бенд.

Втората вечер – 15 април, ще стартира с гостите от Румъния Soul Serenade - „ Най-малката огромна група в света ”. След тях публиката ще чуе специфичния план на Михаил Йосифов „ Blues Brothers LIVE Tribute ”. Музиката от паметния филм „ Блус Брадърс “ ще бъде пресъздадена от Brazz Association и енергичният и вълнуващ италианец Марчело Били Темпеста (вокал).

Третата вечер – 16 април, ще открие Живко Петров Трио JP3 с представянето на четвъртия им студиен албум “Change The Way ” и пиеси от най-новия - „ On The Way ”. Финалът на фестивала ще сложи групата на благоевградския барабанист и композитор Константин Кацарски Koka Mass Jazz, които ще показват новия си албум “The Sixth Finger ”. Заглавието на албума има забавна история, обвързвана с Благоевград, ще я схванат тези, които посетят фестивала!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР