Шестокласничка е загинала нелепо при опит да извади падналата си

...
Шестокласничка е загинала нелепо при опит да извади падналата си
Коментари Харесай

Шестокласничка загина нелепо в канал в Стара Загора


Шестокласничка е починала неуместно при опит да извади падналата си обувка от канал, преминаващ през Стара Загора. Трагичният случай е станал в ранните часове на 12 май. Това потвърдиха от районния инспекторат на просветителното ведомство, представени от " Телеграф ".

Заедно с жертвата е имало още няколко нейни връстници, двама от тях създали опит да я извадят от водата, само че не съумели. Изплашените деца са се върнали в учебното заведение си и там уведомили учител, който на собствен ред подал сигнал на телефон 112.

С присъствалите на мястото хлапета незабавно е почнал работа учебният психолог.

Инцидентът е станал след края на образователните часове, прецизираха от СУ „ Христо Ботев “, където не скриха терзанието си от случилото се. ОТ ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора отклониха питанията за трагичния случай под предлог, че към момента се работело.

Дълбокият тук-там до 4 метра канал минава през южната част на Стара Загора. По него тече водата, минала през турбините на частната Водноелектрическа централа. Съоръжението е благосъстоятелност на държавното " Напоителни системи "  ЕАД, което има задължението за обезопасяване подстъпите към него.

От районна прокуратура – Стара Загора разясниха че е формирано досъдебно произвеждане по член 122 от Наказателен кодекс, вървят процесуално-следствени дейности на местопроизшествието, беседва се с всички очевидци.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР