Шестнадесетте най-добри активни български състезатели на EA SPORTSTM FIFA 23

...
Шестнадесетте най-добри активни български състезатели на EA SPORTSTM FIFA 23
Коментари Харесай

16 състезатели влизат в битката за шампионската титла в eFirst League 2023

Шестнадесетте най-хубави дейни български състезатели на EA SPORTSTM FIFA 23 влизат на 25 март в борбата за шампионската купа в eFirst League 2023 – формалното българско е-спорт състезание по футбол, оповестиха от Български футболен съюз /БФС/.

Участниците завоюваха мястото си в шампионата след извършените квалификации за всеки от тимовете в Първа лига . За третото следващо издание на шампионата се класираха Димитър Досев /Септември/, Димо Иванов /Левски/, Илия Стоянов /Локомотив Пд/, Михаил Хаджигеоргиев /Черно море/, Младен Георгиев /Славия/, Венцислав Караусов /Арда/, Димитър Янев /Берое/, Иван Чуров /ЦСКА-София/, Стефан Ангелов /Пирин/, Мартин Петков /Локомотив Сф/, Витория Петков /ЦСКА 1948/, Петър Камбуров /Ботев Пд/, Георги Георгиев /Лудогорец/, Кристиян Иванов /Ботев Враца/, Антонио Иванов /Спартак Вн/, Стоян Терзиев /Хебър/.

eFirst League 2023 ще се организира в нов формат . Участниците ще бъдат разграничени в четири групи по 4 тима, където ще играят всеки против всеки. Мачовете ще бъдат на 25 и 26 март, 1 и 2 април и 13 и 14 май. За четвърфиналите се класират двамата най-хубави играчи от всяка група. Директните елиминации ще се състоят при започване на юни. Всички дуели от шампионата ще бъдат предавани в най-голямата стрийминг платформа Twitch TV / https://www.twitch.tv/efirstleague /.

На финала най-хубавите състезатели ще се борят за част от общия награден фонд в размер на 3000 USD , а спечелилият и неговият подгласник ще бъдат наградени с място в EA SPORTS FIFA 23 Global Series Play-ins, с опция да продължат към плейофите.

Участието на български играчи в влиятелния шампионат е допустимо с помощта на БФС и фирмите „ Спортс Мениджмънт България “, „ Кей Ивентс енд Комюникейшън “ и „ А1 България “.

Сезон 2021/22 на eFirst League беше извоюван от Иван “DrNightWatch ” Чуров с тима на ЦСКА 1948. Финалът беше следен от над 10 000 почитатели на формалното онлайн състезание на България по футбол на FIFA .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР