Шестнадесет от мъжете, които бяха открити от полицията в бус

...
Шестнадесет от мъжете, които бяха открити от полицията в бус
Коментари Харесай

16 от мигрантите, открити в бус в София, са приети в три болници

Шестнадесет от мъжете, които бяха открити от полицията в бус в центъра на София и за които се допуска, че са мигранти, са признати в три разнообразни лечебни заведения в София.

От пресцентъра на УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ оповестиха, че в болничното заведение са признати трима души. Те са млади мъже, в положително общо положение, само че са обезводнени и гладни, осведомиха от лечебното заведение. Точната им възраст не може да бъде открита, тъй като не приказват непознати езици. Предстои на единия мъж да бъде направена фотография на колянната става.

В УМБАЛ „ Пирогов “ са превозени седем души, оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение. Всички те са били прегледани в незабавното поделение на университетската болница. От „ Пирогов “ оповестиха, че никой от докараните непознати жители не е умрял.

Шестима са признати в незабавното поделение на УМБАЛ „ Св. Анна “, оповестиха от болничното заведение. Те са на забележима възраст сред 20 и 30 години. Всички са обезводнени. Един от мъжете е с контузия на низък крак и е прегледан от ортопед, а един е получил спазъм и е прегледан от невролог. Хоспитализирани са за наблюдаване.

След лек пътен случай тази заран сред микробус и лек автомобил в региона на Орлов мост в София, полицията откри 49 мъже в буса, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Министерство на вътрешните работи. Водачът на микробуса е избягал. Бусът е с задгранична регистрация. Предполага се, че мъжете са мигранти, сега към момента се прецизира самоличността им, показаха от Министерство на вътрешните работи.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР