Шестнадесет лица бяха задържана при спецакция срещу битовата престъпност в

...
Шестнадесет лица бяха задържана при спецакция срещу битовата престъпност в
Коментари Харесай

16 задържани при акция срещу битовата престъпност в Пазарджик

Шестнадесет лица бяха арестувана при спецакция против битовата престъпност в Пазарджик , осведоми Българска национална телевизия.

Разкрити са общо 35 закононарушения. Установени са причинителите на една домова кражба, три обири или обсебвания на мобилни телефони, кражба на селскостопански животни от частен парцел и четири вандалски прояви.

Също по този начин са засечени 6 лица, притежаващи наркотични субстанции . От тях са конфискувани общо 37 пакетчета синтетичен канабиноид, 3 пакетчета с кокаин и към 88 грама суха марихуана.

Служителите на Министерство на вътрешните работи са ревизирали общо 1788 души, 1511 моторни транспортни средства, 56 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи са издадени 56 акта и 203 фиша.

Освен това е пресечена нерегламентирана търговия със артикули, носещи логото на известни търговски марки. От магазин в Пазарджик са конфискувани общо 99 продукта. В частен дом пък е открит незаконен котел за варене на алкохол. Конфискувани са 174 литра ракия. приготвена за продажба.

Установени са и две лица, оповестени за общодържавно търсене.
 Четирима задържани при акция против стандартната престъпност във Видинско
Четирима задържани при акция против стандартната престъпност във Видинско

Установено е лица, оповестено за общодържавно издирване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР