Шестнадесет души загинаха за 3 дни по Коледа – на

...
Шестнадесет души загинаха за 3 дни по Коледа – на
Коментари Харесай

Кървава Коледа: Десетки български семейства бяха почернени навръх големия християнски празник

Шестнадесет души починаха за 3 дни по Коледа – на 23, 24 и 25 декември. Десетки български фамилии в Хасковско, Пловдивско и Врачанско бяха почернени точно на празника.

Около 1 ч през нощта на 24 декември “Ауди ” се вряза в бетонен гараж, проби го и излезе от другата му страна. На място бяха убити трима младежи. Единият от тях карал с 220 км/ч, когато изтървал кормилото. Немският автомобил излязъл от пътя и прелетял близо 50 метра над поляна с трева, преди да се удари в гаражната клетка. Същия ден следобяд на прав сектор край Кричим катастрофира фамилията на 37-годишната заместител кметица Нурджан Ристемова. Жената и двете й деца – момиче на 15 година и момченце на 5 година починаха на място. Съпругът Ерол Шерифов е откаран в болница с заплаха за живота. По първични данни техният автомобил се блъснал челно в камион, навлязъл в платно отсреща им, оповестява Труд.

Петима души починаха на 25 декември при преден удар сред две коли на пътя сред врачанските села Борован и Девене. На прав сектор автомобил " Пежо " ненадейно се завъртял и застанал косо на пътя на " Фолксваген " и последвал удар. На място починали четирима души, а петият - в колата за спешна помощ на път за болница. Ден по късно от врачанската полиция оповестиха, че повода за конфликта била техническа щета на пежото, като се починали и четиримата пътуващи в него – водачът и брачната половинка му на 49 години, тяхната 17- годишна щерка и нейният 18-годишен другар. Загинала е 57- годишна жена, пътуваща във фолксвагена.

669 са жертвите на произшествия от началото на година към 26 декември. Статистиката се води до 31 януари следващата година – 30 дни след приключването на календарната година. Има огромна възможност, макар 100-ината промени на закона, десетките акции на КАТ, свалянето на номерата на колите и махането на знака, предупреждаващ за камери, починалите през 2017 година освен да не са по-малко от 708 през 2016 година, а даже и да надминат това число. Във всички случаи се чака България още веднъж да е преди всичко в Европейски Съюз по убити по пътищата и през 2017 г.  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР