Шесткратният републикански шампион по кикбокс Даниел Гецов ще излезе срещу

...
Шесткратният републикански шампион по кикбокс Даниел Гецов ще излезе срещу
Коментари Харесай

Казахстански майстор срещу Даниел Гецов на SENSHI 6 в Камчия

Шесткратният републикански първенец по кикбокс Даниел Гецов ще излезе против Нурликхан Садвокасов на SENSHI 6.

Българинът ще има тежък противник на интернационалните галавечери този петък (21 август) в Камчия, написа Boec.BG.

Битката им ще се организира по разпоредбите на KWU FULL CONTACT (позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крайници и удар, без дърпане или побутване на противника) и ще бъде в категория до 75 кг.



Гецов e шесткратен републикански първенец в стиловете К-1, " лоу кик " и " фул контакт ". Преди пандемията набра сериозна инерция, като в границите на 12 месеца записа три победи на професионалния кръг. Два от триумфите му бяха на " Pro Fight ", а един в SFC.

Садвокасов е бронзов медалист от Световното състезание на KWU (Световния киокушин съюз), което се организира в края на 2019. Азиатски първенец е по куокушин за миналата година, а във визитката си има редица трофеи при юношите. Има добро име на упорит и твърд войник.

Всичко най-интересно към бойното шоу можете да откриете на нашия уебсайт Boec.BG или на уеб страницата на SENSHI -, както и в обществените мрежи на веригата и.

Галавечерта ще се излъчва онлайн както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, по този начин и в целия свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM .



Медийни сътрудници на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG,, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Шестото издание на интернационалната галавечер SENSHI ще се организира под звездите, при съблюдаване на всички ограничения на здравните управляващи, като всички от участниците и треньорите ще бъдат позволени в страната след даване на негативни PCR проби.
 Едуард Алексанян ще има тежка задача против сърбин в петък
Едуард Алексанян ще има тежка задача против сърбин в петък

На пръв взор доста равносилен мач, без блестящо изразен фаворит
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР