Шесткратният носител на „Грами“ Елтън Джон е направил необичаен подарък

...
Шесткратният носител на „Грами“ Елтън Джон е направил необичаен подарък
Коментари Харесай

Елтън Джон с диамантен подарък за Тарън Еджъртън

Шесткратният притежател на „ Грами “ Елтън Джон е направил необикновен подарък на артиста Тарън Еджъртън, който влезе в неговата роля във кино лентата „ Рокетмен “.

Самият реализатор на Tiny Dancer бе неразривна част от производството на заглавието, като даже сервира персоналните си дневници на звездата от „ Робин Худ: Началото “.

По-късно сър Елтън Джон зарадвал артиста и с диамантена обеца. предава Монитор.

Бижуто напълно не било инцидентно – това е първият подобен аксесоар, който артистът си купува още през 1972 година

„ Подари ми я, когато бях на посетители в дома му. Бяхме ние двамата, брачният партньор му Дейвид Фърниш и моята другарка.

Елтън просто пусна обецата в дланта ми. Тогава почувствах, че тази роля е най-важната ми досега и евентуално ще бъде измежду най-важните даже и след 40 години ", изясни Еджъртън на събитие в Ел Ей.

„ Исках да не помни за разпоредбите и да видя с какво разполагаме. Това е в действителност присъщо за Елтън, за неговата невероятна същина, ужасно въображение и страхотна музика “, разяснява и режисьорът Декстър Флечър по отношение на кино лентата си „ Рокетмен “.

Припомняме, че лентата направи премиерата си и у нас в края на месец май. За задачите на продукцията Еджъртън записа всички нужни песни на Джон, като двамата зарадваха меломаните и с нов дует, който звучи на финалните надписи - (I’m Gonna) Love Me Again.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР