Шестият поставен отстъпи на четвъртия в схемата американец Купър Уилямс

...
Шестият поставен отстъпи на четвъртия в схемата американец Купър Уилямс
Коментари Харесай

Българското участие на Уимбълдън приключи: Илиян Радулов отпадна на четвъртфиналите

Шестият подложен отстъпи на четвъртия в схемата американец Купър Уилямс с 6:7(4), 3:6. Равностойният дуел на корт 12 в „ Ол Инглънд клъб “ продължи час и 33 минути.

 

Още в първия гейм пловдивчанинът беше продънен, само че той мигновено направи рибрейк. В третия гейм Уилямс поведе с 40:0. Радулов избави две от точките за пробив, само че при третата прати топката в мрежата.

 

В петия гейм той отрази общо четири брейкбола преди да успее да вземе подаването си за 2:3. Илиян съумя да изравни при 4:4, откакто осъществя третата си опция за пробив при неточност на американеца.

 

После българинът взе подаването си на 15. В 12-ия гейм Радулов имаше сетбол само че в най-дългото разиграване в мача от 19 удара приключи с топка в навън. 

 

В последвалия тайбрек Илиян поведе с 3:1, точки, само че по-късно загуби пет следващи разигравания. Така Уилямс стигна до три сетбола и осъществя втория, откакто топката на противника се спря в мрежата.

 

Във втория сет американецът съумя да пробие за 5:3 и по-късно сервираше за място на полуфиналите. Той поведе с 40:15 и осъществя първия си мачбол.

 

Радулов приключи с 19 печеливши удари (3 аса) против 27 непредизвикани неточности (2 от тях двойни). Съперникът му е с баланс 22-23.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР