Шестима пияни младежи задигнаха паркиран автобус от пловдивския градски транспорт,

...
Шестима пияни младежи задигнаха паркиран автобус от пловдивския градски транспорт,
Коментари Харесай

Бързи и яростни: Пияни задигнаха автобус и се блъснаха в...



Шестима пияни младежи отмъкнаха паркиран рейс от пловдивския градски превоз, с цел да се поразходят и позабавляват. Разходката им обаче приключила с няколко произшествия с возилото и с арести. Случката е от нощта на 7 против 8 октомври, а действието от вида „ бързи и яростни” се развива в пловдивското село Брестовица.

Задигнатият рейс карал пасажери по линията Пловдив – Брестовица. Тъй като водачът живеел в селото, му било по-удобно да паркира автобуса покрай дома си. Именно там го намерили шестимата пияни младежи. Те разрушили предната врата, влезнали във возилото и съумели да го подкарат, оповестява Монитор.

Тръгнали из селото, само че съумели да се блъснат на няколко пъти. За техен шанс не потърпевши съществено при ударите. Накрая автобусът аварирал в ел.стълб и младежите избягали. На сутринта водачът на рейса видял, че возилото му липсва и се обадил на 112.

Оттам изпратили в Брестовица полиция и жандармерия, които след обиколка из улиците на селото, разкрили потрошения автобус. Шестимата били хванати много бързо, а за техен шанс при среднощните им опити да се вършат на водачи, нямало потърпевши минувачи.

„ Рейсът е арестуван от полицията като материално доказателство. Щетите по него надвишават 2000 лева”, разясниха от компанията транспортьор, чийто е автобусът. Това не е първо посягане против рейсове на сдружението. Преди 2 години на паркинг в Стара Загора двама мъже подпалиха два рейса на транспортната компания. Щетите бяха за повече от 150 000 евро, защото автобусите изгоряха изцяло.
тагове рейс дирек кражба брестовица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР