Шестима от участниците във „Фермата“ бяха закарани в болница по

...
Шестима от участниците във „Фермата“ бяха закарани в болница по
Коментари Харесай

Масово натравяне във „Фермата“! Приеха шестима по спешност в болницата

Шестима от участниците във „ Фермата “ бяха закарани в болница по неотложност, откакто се натровили. Фермерите се почувствали доста зле, когато си легнали и някои от тях не могли да спрат да повръщат.

В началото част от участниците помислили, че някой вика за помощ, стана ясно от епизода на риалитито, когато всички хукнаха да търсят потърпевшия към юртата. „ Състоянието им наложи да пристигна спешна помощ, а шестима участници бяха откарани за малко в болница. Причината е хранително натравяне”, изясни водещият Иван в края на предаването. Все още не е ясно кои са натровените фермери и какво тъкмо ги е пратило в болница, само че съмненията падат върху домашното сирене, което дамите се заеха да вършат денем от три типа мляко.

То беше и съществена част от менюто за вечеря преди участниците да се почувстват зле. „ Сиренето е доста хубаво, на дупки, швейцарско напряко “, хвалеха майсторките, тези които по-късно приключили в болница. Коя е повода за изключителната обстановка във „ Фермата “, в която няма съвсем никаква храна, ще стане ясно в утрешния епизод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР