Шестима мъже на между 26 и 43 г. са задържани

...
Шестима мъже на между 26 и 43 г. са задържани
Коментари Харесай

Шофьор на линейка бере душа след побой от пияни

Шестима мъже на сред 26 и 43 година са арестувани за нахлуване над водач на кола за спешна помощ, оповестиха през вчерашния ден от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Инцидентът е станал към 18,30 ч. на пътя сред Руен и Ябълчево ден преди Великден. Водачът на колата за спешна помощ е реагирал на сигнал за пътен случай сред лек автомобил и каруца, в която имало 8-годишно дете. Пострадалият лидер на кола за спешна помощ е превозен в Университетската МБАЛ в Бургас, където е настанен в Отделението по неврохирургия с комоцио и заплаха за живота, бе обявено по-рано. 
Говорителят на полицията Цветелина Рандева посочи пред Българска телеграфна агенция, че пътнотранспортното произшествие е било по виновност на лидера на лекия автомобил Ц 18-годишен юноша, който е получил свидетелството си за ръководство преди 5 дни. При медицинския обзор, осъществяван от чиновници на " Спешна помощ " в Руен, майката на потърпевшото дете - 32-годишна жена, почнала да крещи и да се държи нападателно. Тя била подкрепена от нейни близки във очевидно нетрезво положение и всички  нападали словесно водача на колата за спешна помощ, а след това му нанесли побой. За да предотвратят ескалация на напрежението, двамата служители на реда стреляли във въздуха. 
" Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да схвана какво се случи. Защо съм му помагал на момчето? ", описа водачът на колата за спешна помощ Реждеб Кадир. 
" Още се прецизира дали има счупвания, само че досега нямаме данни за фрактура на черепни кости. В момента е в приемливо положение, той е постъпил с диагноза разтърсване на мозъка ", сподели през вчерашния ден доктор Стефан Шишков, шеф на Отделение по неврохирургия в УМБАЛ-Бургас.
Преди към две седмици пийнал мъж нанесе побой на доктор в незабавното в русенската университетска болница " Канев ". По-рано здравна сестра от софийско ДКЦ бе наръгана с нож, като 3 от петте прободни рани бяха в региона на гърдите. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР