Шестима извършители на кражби са установени от полицаите в Пазарджишко

...
Шестима извършители на кражби са установени от полицаите в Пазарджишко
Коментари Харесай

Разкриха деца, откраднали гълъби-фенерлии

Шестима причинители на обири са открити от служителите на реда в Пазарджишко през уикенда. От тях четирима са малолетни, а най-възрастният е на 77 години, оповестяват от Областната дирекция на полицията.

През февруари в Районното ръководство в Пазарджик била подадена тъжба от 58-годишна жителка на пазарджишкото село Мало Конаре. Пред служителите на реда дамата декларирала, че незнайни са отмъкнали девет породисти гълъба-фенерлии, които били отглеждани в частен парцел. При осъщественото съвсем едномесечно следствие чиновници от бранш „ Криминална полиция “ открили, че създатели на кражбата са 4 деца на възраст сред 8 и 12 години, всичките от същото село. Спрямо тях се води кореспонденция, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.

В събота в РУ-Велинград се получил сигнал за кражба на кон от региона на ракитовското село Дорково. Екипи от полицейския сектор в Ракитово бързо открили самоличността на причинителя - 49-годишен локален гражданин. Животното е намерено на адреса на апаша и предадено непринудено от него.

Вчера в региона на кооперативния пазар във Велинград била осъществена кражба на мъжки портфейл, благосъстоятелност на 49-годишен локален жител. В него мъжът имал 320 лв. и персонални документи. Полицаи от ръководството в курорта с изненада открили, че създателят на похищението е 77-годишен гражданин на столицата. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР